Pasta met spinazie, tomaatjes, boursin en gerookte zalm

Heey!

Ik maakte vandaag een (best) gezonde pasta die ook nog eens ontzettend lekker was. Zalm is een vette vissoort en heel goed voor o.a. je huid. Dit receptje is klaar voordat je het doorhebt en intens smaakvol. Klaar voor?

Je hebt nodig voor 2 personen: 1/2 bakje zalmsnippers – 1/2 zak spinazie – 1/2 zak linguine – bakje cherrytomaatjes – boursin light – peper & zout – olijfolie om in te bakken – teentje knoflook

Stap 1 : Breng een pan water aan de kook en snijd de knoflook fijn. Bak de knoflook in wat olie voor 1 min en snijd ondertussen de tomaatjes doormidden. Doe de helft van de tomaatjes bij de knoflook.

Stap 2 : Doe de linguine (tagliatelle kan ook) in de pan water en kook voor 10 minuten. Voeg intussen de spinazie in delen toe aan de pan met de tomaten en knoflook. Giet de linguine af en schep hier de boursin bij.

Stap 3 : Voeg ook het groentemengsel toe aan de pan met pasta en doe hier na 3 minuutjes ook nog de zalmsnippers bij. Laat een minuut doorwarmen.

Stap 4 : Schep alles op de borden, breng op smaak met peper en zout en serveer met de overige tomaatjes.

Smakelijk! Maud en ik vonden het erg geslaagd.

Liefs, Leids meisje

zalm

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s