Pizza met gegrilde groentes

Heeey!

Pizza is altijd een goed idee en daarom deel ik graag dit recept met jullie. Grillen geeft ontzettend veel smaak en deze pizza is dan ook een ware smaakexplosie. Enjoy!

img_20170122_184025111

Je hebt nodig voor 1 grote pizza voor ongeveer 2 personen : AH pizzadeeg en tomatensaus – 1/2 bakje kastanjechampignons  – zakje pizzakaas – 1 teen knoflook – 1 tomaat – halve courgette – handje kastanjechampignons

Stap 1 : Haal het pizzadeeg uit het blik en rol het nog iets verder uit. Dan is het extra dun en knapperig. Bestrijk het deeg met de bolle kant van de lepel met de saus. Verwarm intussen de oven voor op 200 graden. Snijd de courgette in dunne plakken met de kaasschaaf en de tomaat en de champignons in normale plakken.

Stap 2 : Verhit een grillpan en grill alle groentes. Pers de knoflook en bak deze mee met de champignons. Vooral bij de courgette zijn de grillstrepen belangrijk. Beleg hierna de pizza met de groentes en top af met de kaas.

Stap 3 : Zet de pizza rond de 15 á 20 minuten in de oven. Iedere oven is net iets anders, dus check zelf goed of het deeg echt gaar is.

Smakelijk! Liefs, Leids meisje

p.s. ook gegrilde aubergines zijn toppertjes voor op pizza, vergeet ze dan niet te bestrooien met wat zout.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s