Heeee,

Vandaag was ik bij mijn favoriete supermarkt (ZamZam), waar ze een nieuwe verse houmous hadden. Deze variant was met frisse kruiden en ik besloot hem uit te testen in een lunchwrap. Deze wrap kan je ook meenemen en bijvoorbeeld op je werk eten, maar zelf vind ik hem met warme aubergine het lekkerste.

IMG_20170216_144106957.jpg

Je hebt nodig voor 4 wraps : 4 wraps – zout – 1 theelepel olijfolie – 1 aubergine – 100 gr kruidenhoumous – 1 bosui – eetlepel feta

Stap 1 : Snijd de aubergine in plakken en smeer ze in met zout. Laat dit 10 minuten intrekken en dep dan het vocht wat eruit is gekomen af. Bak de wraps intussen kort aan in de pan.

Stap 2 : Wrijf de aubergines in met olie en grill ze kort aan beide kanten. Besmeer de wraps met de houmous en snijd de bosui in ringen. Leg vervolgens de aubergine en bosui op de houmous en brokkel de feta eroverheen. Vouw dubbel, druk aan en eet op ;).

Liefs, Leids meisje

p.s. volg ons ook Facebook!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s