Hoi!

Tosti’s zijn de meest ideale lunches ever en perfect om restjes in te verwerken. Vandaag heb ik drie van mijn lievelingsrecepten voor jullie :

Nr 1 : Tosti op Turks brood met oude kaas en avocado

 

IMG_20170316_155619715.jpg
Ik gebruikte een hele avocado en dat is echt te veel

 

Nodig? 1 stuk Turks brood – 1 plak oude kaas – 1/2 avocado – peper & zout

Snijd het Turks brood doormidden en beleg met de kaas. De avocado ontdoe je van de schil en snijd je in plakken die je bestrooit met peper en zout. Leg de avocado op de kaas en dek af met de bovenste plak brood. Stop dit pakketje net zolang in de tosti-ijzer totdat de kaas gesmolten is en het brood een kleurtje heeft. Lekker!

Nr. 2 Tosti met gekruide champignons

 

IMG_20170224_114138964
Hoe maak je mooie foto’s van tosti’s? Iemand tips?

Nodig? 2 sneeën brood – oregano – beetje boter – 6 champignons – plak goed smeltende kaas

Snijd de champignons in plakken en bak ze met wat boter totdat ze kleuren. Bestrooi met de oregano. Beleg nu een boterham met de champignons en leg daar de kaas overheen. Dek af met de 2de boterham en doe in het tosti-ijzer totdat de kaas gesmolten is en het brood grillstrepen heeft.

Nr. 3 : Tosti met oude kaas en zongedroogde tomaten houmous.

Dit is mijn lievelingstosti, bij toeval ontdekt door Merel en mij.

 

IMG_20170222_145248232
lelijke foto nr. 3

 

Nodig? 2 sneeën brood – 2 eetlepels houmous zongedroogde tomaat – 1 (of nog beter 2) plakken oude kaas

Beleg het brood met de houmous en de kaas en doe dit in de tosti-ijzer voor ongeveer 5 minuten. Smakelijk!

 

Dit is een greep uit mijn lievelingstosti’s. Wat is jouw favoriet?

Liefs, Leids meisje

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s