Hoi!

Vandaag heb ik een super makkelijk én voedzaam recept voor je. De aardappels koop je gewoon kant en klaar en je eten staat zo op tafel. Ik vind sperziebonen best wel een saaie groente, maar met een kruidentomaatje on top smaken ze heerlijk. 🙂

 

IMG_20170829_152542160.jpg
Super irritant dat het bord niet in het midden staat.

 

Je hebt nodig voor 2 personen : 1 pakje bloemkoolbrocolli rondo’s van vivera – 1 bak kant en klare hasselback aardappelen – 2 handjes sperziebonen – 1 tomaat – Provençaalse kruiden.

Stap 1 : Verwarm de oven voor op 200 graden en snijd de tomaat doormidden. Zet intussen ook alvast een pan water op voor de sperziebonen.

Stap 2 : Bestrooi de tomaten met Provençaalse kruiden en zet ze samen met de aardappeltjes in de oven voor ongeveer 25 minuten. Verwijder intussen de uiteinden van de sperziebonen en kook ze gaar in de pan die je al klaar hebt staan.

Stap 3 : Bak in de laatste 8 minuten de vegaschijf aan beide kanten mooi goudbruin en serveer samen met de aardappeltjes en de sperziebonen.

Het is geen ontzettend spannende maaltijd, maar wel lekker en goed vullend.

Liefs, Kelly

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s